Favvisar just nu!

Favvisar i Levis liv just nu.....

Äta...vill äta ALLT och MYCKET!! det där med att introducera mat i kryddmåttsstorlekar funkar inte alls för Levi han vill ha massa mat och får han inte det kommer tårarna så det är väl bara att vara glad att han är glad i maten.
Här med gröt lite här ovar ;)



Gnugga ALLT mot tandköttet!
det är vidrigt när dom små tänderna ska upp! feber, dreggel och en massa gnäll!!!
Här med en kall morot till gnuggredskap!




Läsa!....vet inte vem han brås på, tror det kan vara farfar eller faster men han ÄLSKAR böcker!!! blir helt fokuserad så fort man tar fram en!
Här har han valt att kika själv ;)







Caspians favvisar.....
Att sova i VÄLDIGT konstiga positioner..hahahah!! skön grabb va?!








Virking 9 to 5!!!

Eric (kanske mer mamma Helena) har önskat sig en traditionell mormorsrutsfilt i julklapp! Som den snälla Gudmor man är så vill man väl förstås att han ska få ALLT han önskar sig här i livet (mamman me ;)  )
Så varje ledig stund jag haft har spenderats med en virknål i handen phjuuu!!!

Har bara till den 18 dec på mig då det är minijulafton! familjen Nilsen reser nämligen till sitt andra hem i Norge under julen så här gäller det att ha snabba virkfingrar! tror nog att dom blivit lite krokigare under filtens utveckling!!
Jag har tänkt mig att 30 rutor borde bli en alldeles perfekt storlek på en babyfilt.
ikväll virkade jag klart ruta nummer 20!! så only 10 kvar to go! det är minst 5 timmars arbete till!
MEN sen när rutorna är klara börjar det RIKTIGA pillet! att fästa samman allt! men men det blir fint iaf kolla själva :)





ior ville oxå hjälpa till....




Barnfritt i helgen.....typ!

Jag har helt grabbfritt i helgen, Ior, Johan och Levi har åkt till landet med resten av familjen. Jag kunde inte slita mig från stockholm då jag visste att Caspian skulle få komma hem frånn BB i helgen.
Så därav min barnfria helg. Dock har Levi ersatts av Caspianhäng. Det är ju såååå bökigt de allra första dagarna med de små. Så jag har spenderat en hel del tid med familjen Nassajan. Det känns skönt att man kan bidra med den lilla erfarenheten man hunnit samla på sig!

Caspian är en vääääldigt hungrig kille vilket gör att han får väääääldigt trötta föräldrar! så jag har kunnat avlasta dom lite. Nu idag var vi ute på Caspians första vagnprommis....kolla in stolta pappan :)







Välkommen hem faster älskling!!!

Igår fick Hamed och Malin komma hem med sin prins. Det ville ju förstås jag och mamma göra till en så mysig hemkomst som möjligt så i torsdags kom mamma in till stan och vi spenderade eftermiddagen och kvällen med att pimpa deras lägenhet, baka och laga mat så dom hade massa gott att smaska på när dom kom hem....

Så här blev resultatet :)

















Caspian loving!!!

När det går undan så går det VERKLIGEN undan!!!
min finfina brorson hade brådis ut igår! Malins värkar satte igång runt 20 tiden igår kväll och 23.59 kom lilla sötnosen till världen efter lite dramatik. Ska inte gå in på det här men idag mår alla superduper och är lyckan själva :)

Jag hade ju svårt att sova inatt! ville bara springa till BB och ge alla en kram men jag fick hålla mig!
Dagen spenderas med farmor och faster. Först åt jag och Levi lunch hos farmor och sen mötte vi upp faster Helena och kussen Eric på en prommis i solen :)



Sen lämnade jag kvar Levi hos farmor och begav mig till BB, ni vet ibland när man vill gå fortare än vad kroppen hinner med...lixom lite halvspringandes men underkroppen hinner inte riktigt med...så var det idag när jag gick från T-banan till BB Stockholm hahah måste sett rolig ut!!!

kolla in vilken sötsak! blev kär direkt!!!








Stolta farföräldrar!!!!


vart tar tiden vägen?

Jag vill verkligen bli bättre på uppdateringar men jag förstår inte vart tiden tar vägen!
Direkt efter att jag skrev mitt förra inlägg (när jag var i Täby) så gick jag ut till köket för att fixa mat till Levi! medans micron gör sitt så kollar jag ut genom fönstret för att se om pappa är på väg tillbaka från sitt läkarbesök. Istället ser jag att det står en akutbil och en ambulans vid vårdcentralens entré! fick en klump i magen och kände direkt att klart det handlar om pappa! slänger på Levi kläder och tar honom i bärselen och springer ner till vårdcentralen. Mycket riktigt så är det ju just pappa det gällde! Han låg i ett rum med EKG kopplat till bröstet. Han hade haft ont i magen och dom blev oroliga! Så det vara bara att åka in till Danderydsakuten för att utreda. Han blev kvar över natten för observation men mår idag mycket bättre.

När vi ändå var på Danderyd så passade jag och Levi på att göra något mycket roliga! nämligen hälsa på lilla Telo och hans päron. Kolla in mysungen! och vaaaaad hände med Levi??? när blev han så stor????





Här är Levi med sin nya favoritleksak :)



Som ni säkert förstår så har Hamed o Malins bebbe inte behagat komma ut ännu! Längtar så mycket nu! Mer än när jag själv skulle bli mamma för då var jag mest rädd! den här gången är det bara nöje! syskonbarn är ju så nära man kommer till egna barn!
För att dämpa Malins något uttråkade tillvaro så passade vi på att baka en massa bullar igår! kan ju vara bra att ha om det kommer folk på besök sen ;)



och NEJ jag frossade inte i bullarna!!! Viktväktarna skulle inte tillåta det ;) senaste resultatet = minus 3kg på 2 veckor jippppppppiiiiii!!!!

skrivkramp!

Jag verkar ha drabbats utav en mildare form av skrivkramp! Jag tänker att jag ska blogga om diverse saker som händer men sen så kommer jag av mig av olika anledningar. Men det betyder inte att det inte händer något i mitt liv oh no.

Förra veckan kom pappa hem igen för leverans 2 av barnbarn :)
Så jag och Levi följde med ditt Arlanda för att möta upp honom. Kanske inte behöver förklara hur han reagerade va?! Efter att inte träffat Levi på 3 månader så släppte han bara sina resväskor och sprang emot oss.....Han såg nog inte ens mig och mamma utan tog Levi i famnen och satte sig på en bänk för gosstund :)
Det måste ju ha hänt såååå mycket med Levi under de senaste 3 månaderna men det är svårt att förstå när man är med honom varje dag. Jag menar jag ser ju förstås utvecklingen (är ju inte blind) men det blir nog väldigt tydligt om man har varit ifrån honom så länge.

Då pappa varit hemma så har vi försökt spendera mycket tid ute i Täby så dom får umgås så mycket som möjligt.
Johan jobbar ju ute i Täby och har högtryck på jobbet just nu så det passar sig bra att vi bor här ute lite då o då så han kan jobba över. Så nu är vi då här igen. Kom imorse och ska stanna till fredag morgon. Så idag ska jag och Jessica träna (spinning och Core) och sen blir det film/middag hos Shanty med henne och Lina. Levi får stanna hos mormor och morfar :)

Sist men inte minst vill jag önska det senaste tillskottet i gängets bebisskara välkommen!! Linda och Peters andra son föddes igår morse, saknar fortfarande namn men det hänger mellan Theo och Leo nu så Emma har kommit på det snitsiga namnt TeLo tillsvidare :) förhoppningsvis blir det en tur till BB idag för lite bebismys.

Ha en bra lill-lördag idag mina vänner :)

YES!!!

YEEEEES bra start på veckan! Minus 2 kg och minus 6 cm i midjan på bara en vecka!
nu kööööör vi!!!

ps. fler statusar om veckan kommer senare idag
kraaaaam

RSS 2.0