V V vinner!!!

Ok jag ger mig, jag lyckas inte gå ner i vikt! så jag får ge mig på det enda som hjälp mig tidigare nämligen Viktväktarna!
Nu har jag anmält mig och bestämt mig! några kilo bara MÅSTE bort innan HK & Thailandresan!!!
dessutom så har Johan lovat mig världens bästa morot! lyckas jag gå ner 10kg så bjuppar han på en resa till NY!!! YEEEAY jag bara måste klara av det här!!!

typiskt bara att jag möts av den här skylten på Esspresso house idag!! Mina favvisar!!! SUCK!!


Halloween!

En lugn och mysig helg har nu börjat närma sig sitt slut! Lördagen spenderades hemma hos familjen Nilsen som bjöd på höst/halloweenmiddag! Väldigt gott och mysigt att bara hänga och mysa.



Här är Elliot i sitt fina nattlinne (mammas gamla)



smarriga bär



trick or treat?!
Håvard blev på riktigt vääääldigt skakig när han öppnade dörren och möttes av dessa två haahhah





Söndagen har mestadels gått till att städa/tvätta/storhandlat ja ni vet!!! Tidsomställningen har varit väldigt jobbig för Levi som är sjukligt rutinbunden! så han har gnällt o gnällt!!! så det var en suuuupertrött Levi som la sig kl 18.15 (eg 19.15 och 15 min past bedtime) hahah!!!

Jag fick lust att göra en rigtigt mustig höstgryta till middag och drog igång ett långkok.....så vi ringde över Broooor och Malin på middag och söndagshäng! Innan dom gick hem nu så skickade vi med dom vår systemkamera som dom ville låna till förlossningen.....det gjorde det hela ÄNNU verkligare att NU minsann är det nära!!!

L Ä N G T A R ! ! !  ! ! ! ! !  !

GRATTIS ERIC!!!!

Idag fyller min och Johans Gudson 6 månader!!! galet vad tiden går fort!!! Kolla här var han nykläckt!!
gosisen!!!



Massa kärlek till världens finaste Eric idag älskar dig!!!
PUSSSSS

Dessa snortider tar visst aldrig slut!

När man tror att man ska bli frisk så tror man visst fel! I fredags kände jag mig friskt! ÄNTLIGEN tänkte jag! Ok då orkar man ta hand om Levi som snorar! och visst gick det bra! Vi började morgonen med finbesök från Norge! Fina Carro var hemma över helgen och spenderade fredagen med mig och Levi! Vi började med lite frukost och mys hemma hos oss och sen gav vi oss ut på promenad på stan. Jag föreslog att vi skulle försöka hitta en bra butik och köpa en overall till Levi så vi kunde sitta ute i kylan! Vi kom ut från Lindex utan overall men med massa annat fint moster Carro went wild och shoppade loss till Levi!!! TUUUUUUSEN TACK fina du!!! jag har utlovat bilder med kläderna på och det kommer (ska bara växa lite först ) ;)






Lördagen var också lugn, vi städa hemma och bara vilade, jag bakade lite muffins och vi gick över till Hamed o Malin på lite fika!  Hemma hos dom var det full rulle med förberedelser inför bebis-arrival. Vilken dag som helst nu!!! beräknad förlossningsdatum är den 13 nov men det känns som att lillen vill ut tidigare! vi får väl se....

men Levi längtar massor....



Hamed vill oxå känna på känslan ;)




Lördagskvällen spenderades med brudarna ute på stan! Jag, Shanty, Linda och Sabine åt middag på Bar Nombre! Mycktet trevligt och VÄLDIGT gott! lite butter bara över portionsstorlekarna! får nästan ta med luppen nästa gång för att hitta min köttbit, men det lilla man fick smakade ljuuuuuuvligt!!!!







Under middagen satt jag och tjatade om hur varmt det var....ingen höll med mig, hmmm!!! men jag svettas ju!!! tänkte att kanske höggravida Linda skulle ha samma svallningar men icke! sen tänkte jag att det kanske bara var rödvinet som fick kinderna att blossa! men sen började det sticka i halsen också! mycket märkligt!!! jag var ju frisk nu ju!! Men icke!!! under natten blev det bara värre och värre och på söndag morgon var jag helt förstörd! värk i hela kroppen och frossa! kunde inte ens hålla i Levi!!!
SÅ vi packade ihop våra prylar och flyttade hem till mamma och här har v stannat :) Johan och mamma tar nätterna och avlastar mig massor så jag får återhämta mig!  Jag mår fruktansvärt mycket bättre nu så det går åt rätt håll! men det får bli vila den här veckan också så ska det nog bli bra!
Levi mår mycket bättre nu och sover på nätterna igen, tyvärr har katten blivit sjuk och spyr hela tiden....mamma har helt klart fullt upp med oss!!!

Mitt hjärta!

När vi köpte vår systemkamera så ingick det en fotoutbildning! på över ett år har vi fortfarande inte hittat en helg då vi kan boka in oss på kursen och lära oss alla små coola finesser med en systemkamera!!! Men titta här vad Johan lyckades fota!!! Kanske inte behöver någon kurs?! ;)



sjukstuga!

Här hemma har det snorats vill jag lova!!! hela familjen har legat förkylda och nyst ikapp! låter skitjobbigt jag vet men om jag ska vara riktigt ärlig så har det varit himla mysigt också :) skönt och kul att ha Johan hemma med oss! skönt att få avlastning och att få kunna sova, duscha, prata i telefon...ja ni vet sånt som normala människor ser som naturliga vardagssysslor är nu lyx i min värld :)

Så vad har hänt sen sist då.... Jo om vi börjar med torsdagen, Johan ville spendera några timmar ensam med moi på stan och fixade en överraskningsdate till oss. (Som min mamma råkade avslöja, men vi går inte in på det) hahah!!!
Jag fick instruktioner att vara klädd och sminkad kl 17....då kom farmor över för att passa Levi. Sen gick jag och Johan ut på stan hand i hand :) Det bjöds på middag på Mathias Dahlgren följt av bio, nämligen Midnatt i Paris!!!!
Det var såååå mysigt att bara vara vi två, ha tid att prata och bara kunna gå och hålla hand! Jag har världens finaste man som tar så bra hand om mig!!!




Fredagen började och slutade bra men hade en liten otrevlig mellanakt. Jag började dagen med att åka och träffa upp min kompis Jojo, det var sista möjliga tillfället att ses innan hon flyttade till Thailand (gjorde det i lördags)...Hon och hennes kille flyttar till Phuket i (till att börja med) 9 månader för att jobba med Jojos syrras godisbutik. Så jäkla kul! Då vi ska till Phuket i jan så kommer vi att åka och hälsa på :) vem vet man kanske får smaka lite godis om man tar sig hela vägen till Thailand :)
Sen när jag kom hem från lunchen så kom det tråkiga mellanspelet, ska inte gå in på det här. Men man kan väl bara säga att jag önskar ibland att jag kunde vara lika känslokall som vissa. Men tyvärr så kan jag inte stänga av känslorna! summa summarum är väl att you win some, you loose some!!!! Med win some kan jag ju bara säga att i all skit kan vissa andra glänsa och visa sån kärlek!!!! TACK bästa Shanty för din axel!!! löve you!

Sen åkte iaf vi med svärisarna till landet och mös hela helgen. Idolfredag på kvällen och sen på lördagen var vi i Nortälje på fina Sallys dop! kolla så söt hon är och du Matilda....fan dig för att jag inte lyckades hålla mig undan det här bordet!!! (kanske inte behövde smaka 1 bit av allt men så blev det )






Sen har ju resten av veckan spenderats här hemma med nässpray, te och näsdukar. Nu hoppas jag att det snorats färdigt och att uppdateringarna inte kommer i sån samlad form igen :)

PUSS på er

4 månader idag!

Tänk att det redan gått 4 månader! säger som alla andra föräldrar säger, DET GÅR SÅ FORT!!!!
Det gör verkligen det!
Idag har vi haft en dag fylld med snor och hosta :( Som tur var så kom Shanty och lekte med oss skönt med avlastning och sällskap



Lässtund med tant Agooooes :)




snygga i randigt!!!




kolla nya kepan!




Äppelkindsvarning.





4 månader = smakportioner, idag fick Levi smaka "riktig" mat, majspuré! And he loved it! tyvärr så fick vi bara ge honom en tesked idag men man såg besvikelsen i hans ögon när skeden var tom och flaskan närmade munnen :) Känns som att den här killen kommer ÄLSKA mat!!!




Så nu är det bara att ladda inför Levinatta inatt! bästa kompisarna inatt är näsfrida och näsdroppar! hoppas att han kan sova bättre inatt, Johan får köra soffan och öronproppar och jag för ladda för en till gnällig natt men men man måste ju igenom det här med.

natti natt på er!

Källarfynd!

Idag har vi hunnit med en hel del, Levis och Johans dag började redan kl 6 imorse då Levi kände att han sovit färdig, Johan kände nog allt utom det, men lillen vann :) Jag som hade sovmprgon tryckte in öronpropparna så djupt in det bara gick och sussade vidare till strax efter 9!!!

Sen fick jag fortsätta min lyxdag med en kiropraktorbehandling och efter det mötte jag upp hela tjocka släkten på brunch hos svärisarna :) Det bjöds på allt från smörgåstårta till köttbullar och prinskorv. Väldigt smarrigt!!
När brunchen var avslutad så stannade vi kvar och "rensade" källaren på Johans gamla prylar.
Johans konstnärsfarfar Sven har lämnat så fina saker efter sig bla annat sina gamla målarprylar, kan tyvärr inte visa bild på dom då Johan "blixten" Grip redan hunnit städa ner allt till källaren men jag kommer att vilja inreda med prylarna så då kommer bilder :)


Men här kommer några av fynden,
Den här fina Volvon har Johan fått i present av sin farfar som nu kan smycka Levis "rum"



Johan kan han me....kolla vilken fin teckning från 1986, det som hänger mellan benen hmmm??
ja välj själva!!




Om ni trodde dagen var slut där så har ni fel, för vi hann även förbi Ikea en snabbis medans farmor, farfar coh Levi mös hemma. Eftersom min lilla son bara vill sitta eller stå så ser han numera ut som en ostbåge när han sitter i sin babysitter, så en "riktig" stol stog på önskelistan. Kolla så fint han sitter :)




Låter bilden tala för sig själv :)


resultatet...

Nu har vi haft en skön heldag ute på stan igen, träningen gick jättebra! såg ut som en övermogen tomat efter passet men det är bra då vet man att man jobbat ;) MYCKET jobbigare än jag hade förväntat mig! så det gör vi om, redan på torsdag faktiskt.

Gipsavgjutningen blev jättebra, roligt att ha och visa för Levi sen när han blir stor och stark.



Samia och Juni på öppna förskolan idag...



Kan man inte äta bullar så kan man väl iaf rulla runt bland dom ;)






4 oktober...

Då MÅSTE man baka kanelbullar så det så! Nu ska jag och Levi ut på stan, först till gymmet med några kompisar och testa på baby Sats och efter det ska vi till öppna förskolan och hämta upp hand/fotavgjutningarna vi gjorde förra veckan

MEN efter det ska vi baka kanelbullar!!! Blir nog till kvällen men faaaasiken vad nice! Jag får ta i ordentligt på gymmet så jag kan få smaka på en bulle ikväll! Levi ska mest ligga på en matta och kolla på när jag kämpar!

måste bara visa en hemsk bild jag hittade på nätet.... jag säger bara oooooouch för den stackars mamman som klämmt ut den här bebisen....



tjingeling

sol sol strålande sol

Nu känns det ändå som att vi fått se de allra sista varma soldagarna för i år! Sommaren gav oss en supehärlig helg som avslut, för idag känns det verkligen som att hösten tagit över! Men det känns helt ok för det är bara 3 månader tills vi får sol och värme i en hel månad! HK och Thailand 2 jan till 29 jan BOKAT!!!





Solprommis med mormor och bästaste Malin och kusse i magen :) 5 weeks 2 go!!!



RSS 2.0