går den smala vägen fram....

Jag har signat upp mig på Olga Rönnbergs magprogram, hon som är med som tränare på Biggest looser. Det innebär att jag kommer att få ett helt galet magprogram att följa samt en lista på vad jag får och inte får äta på 5 veckor.
Det hela är just för kvinnor som fött barn och behöver få tillbaka sin bålstabilitet så jag är VÄLDIGT peppad. Så peppad att jag körde slut på mig själv på Bodycompatpasset igår när jag var på gymmet aaaaaj min rygg! har så mycket träningsvärk att jag skriker när jag råkar hosta eller nysa hahah! Men det e bara att skärpa sig för om 3 timmar står simning på schemat.

Häromdagen  testade jag Olgas nyttiga gröna pizza! Gjord på broccoli...ser väl inte så pjåkigt ut?




Ing:
1 broccolibukett
1 Mozzarella
1 ägg
salt, peppar, oregano
zetas färdiga pastasås
tillbehör efter smak.

Mixa ihop 1 rå broccolibukett eller 1 pkt fryst broccoli.
Riv mozzarellan mha rivjärn.
blanda i ett ägg
vispa samman!
krydda med lite salt, peppar och pizzakryddor som oregano.



tryck ut till 2 "degar" och grädda i ugn på 175 grader tills de ser någorlunda gräddade ut.

Ta ut "degen" smeta på pastasåsen.
Ha på det du vill ha. Jag hade pepperoni, kycklingpålägg, svamp,tomat, oliver, ost och och basilika.



grädda igen i ugnen tills den ser gräddad och fin ut.

Lägenheten!

Live från vår lägenhet.
Bilden säger väl allt om läget just nu.....


Häng i Täbban som the old days!

Nu när vi bor hemma hos mamma så passar jag och Levi på att njuta av hemmalivet med alla vänner som bor kvar här i Täby. Igår var vi med Linda och Leo i Täbban och lunchade och shoppade ...ok det var mest jag som shoppade måste jag erkänna men jag var på G!!! : D
Shanty som jobbar i Täby kom sen och mötte upp oss! Häng i Täbban precis som förr, lite vuxnare bara! heldagsfikor på Tegel är numera utbytta mot barnvagnar i de rymligaste fiken :) tänk att även vi växte upp till slut! lite iaf!!! ;)





Minns tillbaka!

Hittade den här gamla bilden i Shantys mobil häromdagen hahah OMG jag trodde jag var nätt och fin men här visar jag stolt upp min jättekagge.
Bilden är från en fotbollskväll hos Shanty o Peo i somras, som ni förstår spårade vi! Jag var den enda nyktra men det syns inte på bilden haha!


Burrrrrr

Nu undrar ni vart jag har tagit vägen....jo jag kan tala om att jag fryst fast och kan inte röra mig.....faaaaan vad kallt det är!

Testat att dra ut och hitta på saker några gånger men när alla kläder kommer på Levi så får han nästan inte plats i sin vagn hahah han ser ut som en stoppad korv som lider. Sen underlättar det ju inte att vi bor ute i Täby just nu. Missförstå mig rätt vi trivs jätte jättebra här hos mamma men man saknar sitt!

När man varit ute och rest så längtar man ju hem till sin säng och sina saker....och nu blir det snart 2 månader sen man fick sova i sin egen säng. Inte nog med det så måste man konstant bråka med försäkringsbolag x 2 är lite less på att vara en argbigga.

Imorse ringde byggkillarna till Johans mobil kl 07.30 och sa " idag ska vi börja lägga nytt golv vad ska ni ha för golv?" eeeeeh tack för framförhållningen!
Så jag har suttit i telefon med klagomålschefen på föräkringsbolaget....fortsättning följer.


RSS 2.0