tror ni ior vill vara lillen eller vad...

finns väl egentligen inte mycket att säga....kolla på bilderna och gissa om ior kommer ha svårt för att låta minisens saker vara ifred..hmmm kan bli jobbigt! men söt är han!



Vagnen





Bilbarnstolen




sängen tror han att han äger, men när vi la dit en liten korg ville han även inviga den !!!

when it rains it pours!!!

Var bara tvungen att dela med mig av den här oerhört fina bilden på mig själv....alltså jag döööör!
Vi skulle elda nere på stranden under påsken och jag ville inte ta på mig nåt som skulle lukta eld så jag tog på mig den här fina outfiten!!!!




Long time no see

Jag har varit urusel på att uppdatera bloggen I know...men jag förstår inte hur jag ska hinna med saker o ting längre!
Dagarna bara susar förbi och det där med att vila hamnar någonstans låååångt bak i min priolista. Vilket är oerhört dumt då jag VERKLIGEN behöver det nu! Jag känner ju att oh happy days är borta! kroppens energinivå är mycket lägre...mår dock fortfarande sjukt bra :) men jag måste inse att jag har en väldigt stor bebis i magen nu som tar mycket energi.

Så här såg jag ut på landet i helgen...svalde visst påskägget helt ;)



sol sol o massa sol! vilken underbar Påsk, vilket väder jag ville bara bada men blev stoppad av klokare människor som var rädda för minisens hälsa hahah! men fasiken vad gött det hade kännts.

vad har mer hänt i veckan då ....jo i tisdags bjöd Carro ut mig på middag. Hon tar ju sitt pick o pack och flyttar till Norge i helgen så vi hade en mysig sista dejt och hon passade samtidigt på att fira min födelsedag (i förskott) Jag tror att nerverna ligger utanpå stackarn just nu men det kommer nog att bli topp...annars finns ju vi här i stockholm alltid kvar :)



En riiiktigt mysig nyhet är lille herr Nilsens ankomst. Lilla Eric föddes igår och vi ska få åka dit och hälsa på han ikväll..LÄÄÄÄNGTAR!!!! ska bli så mysigt att gosa med honom...kolla så go han är




25 arbetsdagar to gooooooo!!!


Våren är här

Fasiken vad lycklig man kan bli av lite sol! Jag märker verkligen hur det bubblar i magen av lycka nu när det blir varmare och grönare.
I helgen var jag en riktig piggelina, började med att vakna kl 7.00 på lördagmorgonen och känna mig superpigg, what to do tänkte jag, visste ju att Johan inte skulle öppna ögonen på ett gäng timmar till så jag gick upp och pysslade, kl 8.00 var jag förste man som stog och hängde på låset till Vivo! Så jag handlade lite och gick hem och bakade scones. Tänkte att jag  skulle överraska Johan med mysfrulle.... Gott va?!



Efter frullen tog min energi slut så jag somnade igen kl 10.30, jag förstår själv inte vilka rutiner jag går efter men det är väl bara att ge kroppen det den vill ha just nu ....och är det sömn den vill ha så ger jag det gladeligen ;)

Sen hämtade mamma upp oss och vi drog iväg till Barkaby, och OM det shoppades.....nu har vi köpt alla dom där nödvändiga tråkiga sakerna till minisen. Saker som kräkhanddukar, skötbädd, badbalja, lakan,bilbarnstol  ja ni hajjar.
Efter Ikea åkte vi till Bauhaus och shoppade loss på växter. Så nu håller jag på och försår massa kryddor, mynta, dill, gräslök, tomater, persilja och basilika. Håll tummarna!
Sen ville jag ju förstås pimpa altanen nu när jag ska vara hemma en hel sommar och njuta av dem, vad tycks?




Så igår var det plantering, grillning och mys som stog på schemat mycket nice!
Idag däremot oj oj oj vilken dag.... Johan börjar med första körlektionen, hoppas på ett körkort till i sommar. Sen ska jag till barnmorskan kl 15.00 följt av en föräldrarutbildning på Danderyds sjukhus kl 16.00-19.30 och viktigast av allt......Brooooooor fyller 35 år idag!!! GRATTTTTTTIS bästaste bror!

Hicka

Nu sparkas det som satan i magen på mig, har en riktigt vild typ i magen. H*n ligger redan med huvudet nedåt och det har den gjort i några veckor nu....inte fixerad men ändå rätt vriden. vilket gör att fossingarna på lillen petar rakt upp på mina revben! känns mysigt ibland men oftast är det riktigt obehagligt! Den senaste veckan har jag även fått uppleva något helt nytt, lillskiten övar visst på att andas vilket gör att det hickas varje dag. känns som små små knackningar nedåt ja ni vet vad...märkligt som satan. Men mysigt när man tänker på en pysseliten bebis som hickar haha!

Började BTW med vattengympa förra veckan och ska gå på det dom kommande 4 veckorna nu. Köpte 5 gångers träning men redan första gången var instruktören sjuk och vikarien hade tagit fel på tiden, vilket resulterade i en extra timmes träning vid valfritt tillfälle OCH 5 dagars Profylaxkurs på nätet som kompensation. Mycket bra!!!

Återkommer med hur det går med andningsövningarna ;)

V.30 (snart 31)


Köpenhamn

Urmysiga staden köpenhamn är äntligen besökt även av mig, jag tror att jag var den enda människan som inte hade varit i köpenhamn men nu så...
Carro och jag tog oss i kragen och gav oss ut på vår första resa ihop ensamma. Det var två mysiga dagar fyllda med mat, promenader, shopping och spaande ;)
Vi bodde på ett jättefint hotell som hette Guldsmeden och dom hade ett jätteskönt spa som vi spenderade många timmar i!
Nackdelen med resan var att det var storm under hela vår vistelse och det har bidragit till att jag sitter och snorar nu. Har åkt på en förkylning som jag hoppas blir kortlivad.

Suschimiddag på Umami 48 bitar den ni......


Mysiga Nyhavn

 


De typiska Smörebröden.....


och så wienerbröd förståss....



Felixloving

Åkte på besök till världens sötaste lillgrabb igår. 3 dagar gammal och redan en tjejtjusare.
Måste ju erkänna att längtan efter min egna lilla minis blir så mycket större nu när kompisarnas
bebisar börjar födas. Det blir lite mer verkligt att en kula på magen innebär en bebis i famnen snart.
Nej jag har inte riiiiktigt insett kopplingen än men det blir lite mer klarhet i det hela.

kolla in lilla miraklet hur söt får man bli





Först var han väldigt spänd och ville inte, men sen mjuknade han upp och kände att det var mysigt med en bebis.
Man får ju öva lite ;)


Helgen

Dagarna rusar förbi, jag hänger knappt med....ska försöka redovisa helgen.
I fredags startade dagen med underbara nyheter, Jessica och Daniel hade blivit föräldrar till väldens sötaste lilla Felix!
Han hade varit på väg vääääldigt länge men värkarna hade stannat av varje natt...men den här gången var det på riktigt! På ca 2 timmar hade han bestämt sig för att dyka upp :)
Kolla in den här stolta syrran!!

 

Sen fortsatte dagen i trevlig anda, Johan bjöd ut mig på middag och bio. Vi åt på Nem Nem på söder, Vietnamesiskt och sen såg vi filmen Black swan! skitbra film, rekommenderas varmt!

 

 

 

Idag har vi varit på visning i Täby, en villa som Johan blev stormförtjust i men när i väl kom dit visade det sig att mäklaren höjt förväntningarna med urfina bilder. Alla rummen var pyttesmå, källaren gav oss samma känsla som barackerna i Auswich, så ni kan väl gissa om det blev något bud ;)

Vilket bara kändes skönt då jag vill vara kvar här i vår lägenhet. Vill verkligen vara mammaledig inne i stan men det är klart hittar vi drömkåken så.....

 

Spjälsängen börjar likna något fint nu....men gissa om en viss hårig typ redan flyttat in! vad gör man?

 

 

 


RSS 2.0